Halloween party ideas 2015

 

Joi, 21 august 2014, Ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", cel mai mare ansamblu popular din zona Dunării , vă invită la "SPECTACOL TIMIŞOREAN", organizat în colaborare cu o echipă de interpreţi din Timişoara. Evenimentul va avea loc în sala restaurantului "OK" de la Liceul agricol din Calafat, începând cu orele 20:00.

  Din această echipă, fac parte următorii interpreţi:
Cristian Baba ( originar din Calafat), Oana Nicoleta Pârvan, Ioana Leahu, Bianca Toma.
Din partea Ansamblului "ROZELE CALAFATULUI", va cânta Chivu Maria Camelia.

Coordonatoarea ansamblului, doamna Marinela Carauleanu , care a câştigat peste 50 de premii naţionale şi internaţionale cu ansamblul "ROZELE CALAFATULUI", a reuşit cu sprijinul reputatului coregraf  Ionel Garoafă, sa consolideze cu mult efort şi perseverenţă acest nucleu, având ca scop păstrarea şi conservarea folclorului autentic românesc. 

Iubitorii muzicii populare din zona Calafatului, sunt invitaţi cu drag, să participe la acest spectacol.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.