Halloween party ideas 2015

În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa, sprijiniți de lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, au depistat-o, la o stână, în apropierea fluviului Dunărea, pe minora T.C., în vârstă de 15 ani, din comuna Ip, județul Sălaj. Fata a fost pusă în urmărire, la nivel național, la data de 21.08.2014, la solicitarea IPJ Sălaj, fiind declarată dispărută de la domiciliu.

Minora a fost transportată și internată la Complexul Primire Minori în Regim de Urgență din municipiul Craiova, urmând ca familia să fie informată.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.