Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni români care pescuiau cu plase monofilament şi fără a deţine autorizaţie legală.

În data de 06.08.2014, ora 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au observat pe direcţia km fluvial 807, pe balta Hunia, o barcă în care se aflau două persoane ce pescuiau cu ajutorul unor plase de tip monofilament.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Viorel G. şi Alin D., în vârstă de 19, respectiv 21 de  ani, care pescuiau cu 12 plase de tip monofilament şi nu deţineau nici autorizaţie de pescuit. Asupra celor doi tineri a fost descoperită cantitatea de 26 kg de peşte din speciile caras şi crap.

Uneltele de pescuit, în valoare de 1.700 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar peşte în valoare de 130 de lei a fost predat unei societăţi comerciale de profil.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea şi utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament şi pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ – comisar şef de poliţie IVĂNOIU ROMICĂ 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.