Halloween party ideas 2015


Aproximativ 100 comercianţi au depus cereri pentru a participa la Târgul tradițional Vidin 2014, pentru al doilea an consecutiv, va avea loc la noua locație, în apropiere de cetatea "Baba Vida". 

Chioşcurile vor fi amplasat pe o suprafaţă de peste 4000 de metri pătrați. Vizitatorii expoziţiilor vor putea vedea vestita ceramică Troyan, haine de calitate produse în Sliven, produse zaharoase Republica și Razgrad vinuri din fabrici de vin de renume și mai multe puncte de băuturi răcoritoare.

În programul concertului sunt interpreți bulgari și sârbi: Indira Radic Theodora Keban, Preslav, Neda Ukraden, Emanuela, Toni Storaro, Khalid Muslimovich, Alicia. Concertul începede la ora  21:00. Intrarea este liberă. 

Spectacolele vor începe în fiecare zi la ora 21:00 şi se îcheie la ora 2:00 noaptea.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.