Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit 24 de migranţi ascunşi într-un locaş special amenajat  într-un  tir încărcat cu saci cu cărbuni,  care intenţionau să ajungă ilegal în Europa de Vest.

În data de 12.09.2014, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion Iveco, cetăţeanul leton Valdis R., în vârstă de 48 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire, saci cu cărbuni din Bulgaria pentru Lituania.În baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra autocamionului. Astfel, au fost descoperiţi 24 de migranţi ascunşi într-un locaş special amenajat printre marfa transportată, construit din scânduri şi acoperit cu saci de cărbuni.

Din  verificările  efectuate, s-a constatat faptul că grupul era format din 24 persoane de sex masculin: 19 cetăţeni afgani, 4 irakieni şi un sirian, cu vârste cuprinse între 14 şi 30 ani.

În cadrul primelor cercetări, persoanele în cauză au declarat că au fost îmbarcaţi în microbuze în Sofia, cu ajutorul unei călăuze,  iar ulterior aceştia au fost transportaţi într-o pădure, de unde au fost urcaţi în tir, plătind sume între 1.700 dolari şi de 4.300 de euro, pentru a ajunge în Europa de Vest.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea urmând a fi predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.