Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit un cetăţean turc care a încercat să introducă în România două arme cu aer comprimat şi muniţie fără autorizaţie legală.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, Donma G., cetăţean turc în vârstă de 43 ani, posesoare de paşaport turcesc şi titlu de şedere eliberat de autorităţile germane.
Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că persoana în cauză deţine două arme cu aer comprimat marca Gamo calibru 4,5mm şi Ekol Firat Magnum calibru 9mm, precum şi 71 cartuşe Geco calibru 9 mm. Femeia nu a putut prezenta autorizaţia de introducere în ţară a armelor neletale şi a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre documentele legale necesare la trecerea frontierei.


Armele şi muniţia în valoare de 550 lei au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele cetăţenului turc au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.