Halloween party ideas 2015

Poliţiştii doljeni au solicitat, ieri, instanţei de judecată punerea în mişcare a acţiunii penale şi cercetarea în stare de reţinere a doi tineri din județ suspectaţi de comiterea a zece furturi. Cei doi au furat o mașină cu care unul dintre ei a intrat, apoi, în gardul de beton al cimitirului din Maglavit. 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au stabilit, în urma investigaţiilor, faptul Elvis M., de 18 ani, şi Ionuț C., de 20 de ani, ambii din comuna Cetate, au sustras, în perioada 17-28 august a.c., bunuri din opt autoturisme, totodatată sustrăgând un moped, dar şi un autoturism, pe care, ulterior, l-au avariat. Tânărul de 21 de ani a profitat de faptul că autoturismul avea una dintre portiere neasigurată şi cheile în contact şi astfel l-a sustras şi l-a condus circa 2 km pe drumurile publice din localitatea Maglavit.

Pentru că nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra directiei demers într-o curbă intrând în gardul de beton al cimitirului din localitate. În baza probatoriului administrat de poliţişti propunerea a fost însuşită de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat iar dosarul a fost înaintat Judecătoriei Calafat care a emis pe numele celor doi doljeni mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.