Halloween party ideas 2015


Mai sunt două luni până la expirarea termenului promis de autorităţi pentru reabilitarea drumului naţional Craiova-Calafat, şosea aşteptată odată cu deschiderea podului peste Dunăre, Calafat-Vidin. Însă drumul nu este gata nici măcar în proporţie de 40%.Lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 56 Craiova-Calafat au demarat la sfârșitul anului 2011. De atunci, guvernul a dat banii cu porția.

Primii 48 de kilometri din tronsonul Craiova-Galicea Mare ar urma să fie gata în iunie 2015. Iniţial, ar fi trebuit terminaţi în toamna lui 2013, însă lipsa banilor pentru exproprieri a pus frână lucrărilor.
Pe al doilea tronson, Galicea Mare-Calafat nu s-a lucrat nici măcar în proporție de 10 la sută. Șoferii spun că drumul este periculos, pentru că este asfaltat doar pe anumite porțiuni, nu este marcat, iar în zonele neasfaltate este plin de gropi.

În urmă cu trei luni, Uniunea Eropeană a anunțat că va aloca pentru acest proiect 47 de milioane de euro.

Sursa:digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.