Halloween party ideas 2015

Echipa lui Uşurelu rămâne singura formaţie invincibilă din acest start de sezon. 

Dunărea Calafat a ieşit învingătoare din derbiul etapei cu numărul patru a primei ligi valorice doljene. Sâmbătă dimineaţă, la Calafat, s-au întâlnit două dintre cele mai puternice formaţii din fotbalul judeţean, Dunărea din localitate şi Dunărea Bistreţ. Întâlnirea celor două grupări dunărene s-a lăsat cu un meci echilibrat, după cum ne indică scorul, însă oaspeţii au avut de partea lor ocaziile mai importante.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Sârbu A.(10), cu puţin noroc, după ce minge a lovit transversala, partea din spate a capului portarului şi în cele din urmă a intrat în aţe. Cu aceste trei puncte, calafetenii rămân în fruntea clasamentului şi desemnează singura formaţie fără înfrângeri sau remize în acest start de sezon. Gruprea pregătită de Uşurelu a îmbrăcat în meciu de sâmbătă următoarea formulă: Horghidan – Riza, Sârbu V., Roşianu, Dorobanţu -  Brebenel, Puţintelu, Cârstea, Mihalache – Sârbu N., Sârbu A. Au mai jucat: Coca. La Dunărea Bistreţ, tehnicianul Mirea a mizat pe: Ciocârlan – Ciocea, Goagă, Ţuculanu, Bouleanu – Trăistaru, Stancu, Munteanu, Crişan, Cândea, Marin. Au mai evoluat: Zamfir, Barbu, Cimpoieru, Ignat.

Fără surprize în etapa de sâmbătă

În restul partidelor, rezultatele înregistrate în etapa a patra s-au încadrat în limitele scontate. Recolta Ostroveni a trecut fără probleme acasă de nou-promovata Ştiinţa Malu Mare, scor 3-1, în timp ce Viitorul Cârcea se menţine în plutonul fruntaş după victoria obţinută în deplasarea de la Melineşti, scor 2-1.

Danubius Bechet a spart gheaţa în această toamnă şi a contabilizat prima victorie. Formaţia menţionată a învins pe teren propriu Progresul Segarcea, la limită, şi a bifat primele puncte din acest sezon. Unirea Leamna continuă forma bună pe care au arătat-o şi a făcut o nouă victimă.

„Vânătorii” din Desa au fost răpuşi de combinaţii jucătorilor din Leamna, la finalul unui meci extrem de echilibrat şi împânzit de goluri, tabela indicând 5-4 în favoarea Unirii. În ultima partidă din etapa cu numărul patru, CSU II Craiova a câştigat în deplasarea de la Celaru, scor 2-1.


Liga a IV-a Dolj

REZULTATE ETAPA A IV-A

Danubius Bechet   –  Progresul Segarcea    2-1

Recolta Ostroveni  –  Ştiinţa Malu Mare    3-1

Amaradia Melineşti – Viitorul Cârcea    1-2

Dunărea Calafat  –  Dunărea Bistreţ    1-0

Vânătorul Desa  –  Unirea Leamna    4-5

Victoria Celaru  –  CSU II Craiova    1-2Clasament

1. DUNĂREA CALAFAT    4    4    0    0    18-1    12    

2. DUNĂREA BISTREŢ    4    3    0    1    13-2    9    

3. VIITORUL CÂRCEA    4    3    0    1    14-8    9    

4. UNIREA LEAMNA    4    3    0    1    12-9    9    

5. CS U II CRAIOVA    4    2    1    1    14-5    7    

6. PROG. SEGARCEA    4    2    1    1    10-5    7    

7. RECOLTA OSTROVENI    4    2    0    2    8-9    6    

8. ŞTIINŢA MALU MARE    4    2    0    2    5-10    6  

9. VIC. ŞTIINŢA CELARU    4    1    0    3    8-10    3    

10. ŞTIINŢA DANUBIUS BECHET    4    1    0    3    6-9    3

11. AMARADIA MELINEŞTI    4    0    0    4    3-20    0    

12. VÂNĂTORUL DESA    4    0    0    4    4-27    0

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.