Dunărea Calafat şi Dunărea Bistreţ vor disputa primul derby din acest sezon

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Etapa a 4-a din Liga a IV-a Dolj va programa sâmbătă, de la ora 12.00, la Calafat, partida dintre Dunărea, din localitate, şi Bistreţ.
Dacă în sezonul precedent, Dunărea Bistreţ a fost un arbitru în lupta pentru promovare între Filiaşi şi Calafat, de această dată preşedintele clubului, Dan Naicu, a dat asigurări că jucătorii vor face tot posibilul să ajungă în eşalonul al treilea.

Partida se va anunţa la fel de grea ca şi anul trecut, un derby pe care sperăm să îl câştigăm. Anul trecut tot în etapa a patra am jucat la ei şi am pierdut, acum sper să câştigăm noi. Anul trecut am fost una dintre surprize, iar în acest sezon cred că vom fi surpriza absolută. Vrem să fim primii, dar nu ştim dacă vom reuşi. Considerăm că Dunărea Calafat este mai slabă decât în sezonul trecut pentru că a pierdut trei jucători şi noi avem echipă mai bună. Acum trebuie să dovedim şi pe teren. Echipe bune au Cârcea şi Segarcea. Cred că noi patru ne vom lupta pentru primele locuri. Pe primele trei locuri cred că vor fi Bistreţ, Cârcea şi Calafat.
A afirmat preşedintele echipei Dunărea Bistreţ, Dan Naicu
Predan: Nu trebuie să ratăm promovarea

De partea cealaltă, preşedintele formaţiei Dunărea Calafat, Mihai Predan, este convins că jucătorii săi se vor impune fără emoţii în jocul de sâmbătă.
Partida cu Dunărea Bistreţ va fi la fel de uşoară ca şi în sezonul trecut. Până acum, din patru meciuri avem patru victorii cu ei. Anul trecut nu am reuşit să promovăm, dar în acest an nici nu discut, trebuie să revenim în Liga a III-a. Şi din punct de vedere financiar şi al lotului stăm mai bine ca în sezonul trecut. Este posibil ca CSU II să aibă pretenţii, dacă nu... Segarcea ar putea să pună probleme şi... să băgăm şi Bistreţul în cursă. Din păcate am pierdut doi, trei oameni şi va fi puţin mai greu. Am luat un fundaş şi un mijlocaş, dar am pierdut trei atacanţi. Dacă înainte nu ştiam pe cine să băgăm, acum nu avem de ales.
Mihai Predan
Înaintea duelului de sâmbătă, cele două echipe sunt pe primele două locuri, cu maximum de puncte, nouă, fiind despărţite de golaveraj. Pe ultima treaptă a podiumului se află Progresul Segarcea, cu şapte puncte.
Celelalte partide de sâmbătă din etapa a 4-a din Liga a IV-a Dolj vor fi: Ştiinţa Danubius Bechet – Progresul Segarcea, Recolta Ostroveni – Ştiinţa Malu Mare, Amaradia Melineşti – Viitorul Cârcea şi Vânătorul Desa – Unirea Leamna. Duminică, tot de la ora 12.00, se va desfăşura jocul dintre Victoria Ştiinţa Celaru şi CSU II Craiova.

Sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.