Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta peşte şi unelte de pescuit fără autorizaţie legală.

În data de 19.09.2014, ora 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, cu ocazia unei acţiuni specifice, au oprit pe direcţia localităţii Ciupercenii Noi un atelaj hipo condus de Cristinel P., în vârstă de 41 de ani. 

Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit 9 setci de diferite dimensiuni, un costum pescăresc şi cantitatea de 13,5 kg peşte din speciile crap şi somn. La cercetări s-a constatat că persoana în cauză a pescuit pe fluviul Dunărea fără a deţine aotorizaţie legală.

Uneltele de pescuit în valoare de 500 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cantitatea de peşte în valoare de 130 de lei a fost predată unei societăţi comerciale de profil în vederea valorificării.

Poliţiştii de frontieră au  întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor interzise de lege, deţinerea sau transportul fără documente legale a peştelui şi pescuitul comercial fără licenţă sau autorizaţie de pescuit.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.