Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – SPF Calafat au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în ţară materiale pirotehnice  ascunse printre legume.

În data de 01.10.2014, ora 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Fiat, cetăţeanul român Gelu P., în vârstă de 38 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în interiorul microbuzului ascunse printre cutiile cu legumele declarate, 20 de baxuri cu materiale pirotehnice cu inscripţia TROPIC FIRE BG KO203T, MARCH CRACKER 3S (100.000 de petarde din categoria 4) pentru care cetăţeanul român nu a putut prezenta documente de provenienţă şi nici autorizaţie de deţinere, transport, comercializare şi import pentru articole pirotehnice. 

Poliţiştii de frontieră au reţinut întreaga cantitate de petarde în valoare de 1200 de lei în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.


Purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj - Comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.