Halloween party ideas 2015

Vineri după-amiază, în urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Negoi, a fost depistat, în comuna Negoi, Marian Mogodeanu, de 54 de ani, din comuna Ghidici, persoană dată în urmărire la nivel național de la începutul lunii octombrie.

Pe numele acestuia era emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani închisoare de Judecătoria Băileşti pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.
Poliţiştii l-au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, urmând să fie transferat în penitenciar pentru ispășirea pedepsei.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.