Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre ilegal în România folosindu-se de un titlu de călătorie aparţinând  unui cetăţean austriac. 

În data de 21.11.2014, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism condus de un cetăţean austriac, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un titlu de călătorie eliberat de autorităţile austriece.

Procedând la verificarea documentului, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat faptul că persoana care s-a prezentat la control nu corespunde cu cea din fotografia documentului de călătorie. 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Hamza D., în vârstă de 25 de ani. 

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul sirian a fost preluat de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.