Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din Calafat au depistat trei persoane care au prezentat poliţiştilor de frontieră documente de călătorie slovace şi sârbeşti false.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat ieri după amiază, pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Daewoo, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităţilor slovace.

Poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că acesta a fost falsificat prin rescanarea laser a fotografiei aplicată peste fotografia titularului.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este un cetăţean sirian de 21 de ani. Bărbatul a declarat că a plecat din Siria în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, pe ruta Turcia-Bulgaria, iar odată ajuns la Sofia a luat legătura cu un cetăţean bulgar care i-a procurat documentul falsificat, continuându-şi călătoria cu destinaţia Slovacia.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat au fost depistate două persoane de sex feminin care s-au legitimat cu paşapoarte sârbeşti false. Cele două femei nu şi-au declarat cetăţeania.

În ambele cazuri, persoanele şi documentele de călătorie au fost preluate, conform protocolului româno – bulgar, de către autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.