Halloween party ideas 2015


Poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Cetate din cadrul I.P.J. Dolj şi cei din cadrul Postului T.F. Calafat –  S.R.P.T Craiova au efectuat un control la punctul de lucru din comuna  Maglavit, judeţul Dolj, al unei societăţi comerciale.

În urma controlului, în depozitul acesteia au fost descoperite 2.500 de kg. de deşeuri feroase, pentru care administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Din verificări a reieşit că societatea deţine autorizaţie de colectare, emisă la data de 29 septembrie, însă administratorul a prezentat un borderou de achiziţii emis la data de 13 iulie, conform căruia au fost colectate 9.030 de kg. de deşeuri feroase de la 5 persoane fizice.

Pe numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.