Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat cinci cetăţeni irakieni care au prezentat politistilor de frontieră documente de călătorie bulgăreşti false.

În data de 06.12.2014, în jurul orelor 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, la volanul unui autoturism  marca Volkswagen, cetăţeanul bulgar Valeri Z., în vârtsă de 34 de  ani. În  autoturism, călătoreau ca pasageri, cinci persoane, doi adulţi şi trei copii, care au prezentat pentru control documente de identitate bulgăreşti.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că cele cinci documente au fost falsificate prin înlocuirea fotografiei.
În urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului şi bagajelor persoanelor au fost descoperite documente eliberate de Direcţia de Imigrări Sofia, din care a rezultat că persoanele sunt cetăţeni irakieni cu vârste cuprinse între 3 şi 28 de ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.