Doi tineri din Maglavit sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au spart două magazine

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
(Foto: newsar.ro)
O femeie din localitatea doljeană Maglavit a anunţat ieri lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în magazinul pe care îl administrează, de unde au furat mai multe bunuri în valoare de aproximativ 500 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorii furtului, stabilind că este vorba despre doi tineri din Maglavit.

De asemenea, prin extinderea cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că aceştia sunt autorii unui alt furt, comis în noaptea de 26 spre 27 decembrie. Atunci cei doi au intrat într-un alt magazin, de unde au furat produse alimentare în valoare de 400 lei, faptă care nu a fost însă sesizată de către administratorul societăţii. Prejudiciul produs celor două societăţi, în valoare totală de 900 lei, a fost recuperat în proporţie de 80% şi a fost restituit părţilor vătămate.

Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.