Halloween party ideas 2015

O femeie a fost lovit de tren, în această dimineață, la ieșirea din stația de cale ferată Sălcuța. Medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la fața locului n-au mai putut face nimic pentru femeie, iar mecanicul locomotivei spune că aceasta s-a aruncat în fața trenului.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare Craiova au fost anunțați azi-dimineață, în jurul orei 08.30, că trenul de călători R 9133 care circulă pe relația Craiova – Calafat a lovit o femeie la ieșirea din stația de cale ferată Sălcăuța. O echipă de polițiști a ajuns la fața locului, dar și o ambulanță SMURD, însă medicii n-au putut decât să constate decesul femeii. Oamenii legii au identificat-o stabilind că este vorba despre Angelica Parnică, de 67 de ani din satul Sălcuța, comuna Calopăr, iar mecanicul locomotivei a declarat că femeia nu a reacționat la semnalele acustice și că s-a aruncat practic în fața trenului. Se fac cercetări în continuare pentru a se stabili ce ar fi determinat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor.

sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.