Interviu cu tânără din Calafat, Cîmpeanu Carmen Elena, participantă la emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
FOTO: www.facebook.com/Cîmpeanu Carmen Elena
Carmen este elevă a a Liceului Teoretic “Independenţa” din Calafat, şi se numără printre participantele la emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”, care se difuzează in fiecare Duminică seara la Kanal D.

Ne poti spune cateva lucruri despre tine?

  • Sunt o persoana normala cu activitati normale, insa ma consider ambitioasa si imi doresc sa imi contruiesc o cariera bazata pe proprile puteri, netintind neaparat partea materiala, ci dorinta de a-mi lasa pe viitor amprenta in domeniul modeling-ului.


Ce iti place la modeling?

  • La modeling ma atrage tot ce implica viata de model. Presupun ca este visul oricarei fete sa fie in centrul atentiei, sa fie inconjurata de cele mai frumoase si in trend haine si produse de make-up.


Din ce cauza crezi ca foarte multi tineri incep sa consume droguri?

  • Personal, o mare problema consider ca o reprezinta anturajul si lipsa de comunicare a familiei.


Care este cea mai buna parte a meseriei de model?


  • Cea mai buna parte a meseriei de model este faptul ca ai ocazia sa calatoresti mult si sa cunosti traditii noi, oameni noi, sa iti dezvolti propria cultura si sa vitezi diverse locuri.


Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?


  • Nu pot sa zic ca am un tipar anume. Conteaza in schimb ca aceea persoana sa ma faca sa rad, sa fie o persoana sincera si destul de matura.


Ce trebuie sa faci ca sa devi model?


  • Modeling-ul nu este o meserie asa usoara precum pare. Desi privita din afara pare perfecta, necesita anumite sacrificii: nu poti petrece mult timp alaturi de cei dragi, trebuie sa ai foarte multa grija de tine, nu trebuie sa fi niciodata obosit, sa nu intarzii, etc. Ca model in Romania trebuie sa intrunesti anumite conditii, cum ar fi o inaltime de peste 1,75, o greutate sub 52 kg aprox., un corp natural(fara silicoane, acid hialuronic, etc), un ten curat si o fata expresiva.


Crezi in iubire la prima vedere, de ce?


  • Nu cred in iubire la prima vedere. Consider ca este mai mult o atractie trecatoare.


Care poate fi punctul culminant in cariera de model? Care este telul pe care si-l propune un model?


  • Punctul culminant este acela cand ajungi ca model sa prezinti pentru cele mai faimoase case de moda si sa apari pe copertile celor mai importante reviste de moda( Vogue, Elle,etc.). Toate astea implicit trimitandu-te in topul celor mai bune modele.


Ce hobby-uri ai?


  • Imi place foarte mult sa calatoresc, sa citesc si sa privesc filme bune.


Se poate trai decent din modelling in Romania?


  • Depinde ce se intelege prin „a trai decent” in Romania. Este relativ pentru ca in Romania aceasta meserie inca nu este foarte apreciata. Modele prefera sa plece in strainatate: Milano, Paris, unde aceasta meserie este apreciata la adevarata ei valoare.


Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

  • La un om apreciez sufletul curat si sincer si iubirea pe care o poate darui, lipsit de invidie si ura.


Ce inseamnă Calafatul pentru tine?


  • Calafatul este orasul in care m-am nascut si in care regasesc mereu linistea de care am nevoie.


Mulțumim pentru interviul acordat, in final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor nostri?


  • Sunt mandra ca m-am nascut in acest oras si ma bucur sa stiu ca ma sustin atat de multi calafeteni si doresc sa le multumesc pe aceasta cale.


Sursa:realitateadunareana.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.