Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat ascuns într-un camion încărcat cu mase plastice, un cetăţean irakian care încerca astfel să intre ilegal în ţară. 

În data de 09.02.2015,ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Daf, cetăţeanul polonez Slawomir K., în vârstă de 42 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mase plastice din Turcia pentru Polonia.

În baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra autocamionului. Astfel, a fost descoperită ascunsă în compartimentul marfă, printre marfa transportată, o persoană de sex masculin. 

La cercetări, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţean irakian, se numeşte Mustafa A. şi are 25 de ani. Acesta a declarat faptul că s-a ascuns în TIR fără ca şoferul să-l observe, cu scopul de a ajunge în Olanda.
 Poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la întreruperea călătoriei bărbatului, iar conform protocolului româno - bulgar, acesta a fost predat Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.