Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean turc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate belgiană falsă.  

În data de 29.03.2015, în jurul orei 15.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Suzuki condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex masculin, care a prezentat pentru control o carte de identitate cu însemnele autorităţilor belgiene.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că acesta este fals. În urmare verificărilor efectuate în comun cu poliţiştii de frontieră bulgari a rezultat că persoana în cauză este cetăţeanul turc Ali K., în vârstă de 35 de ani. Acesta a declarat că a plecat din ţara de origine în urmă cu zece zile şi a intrat în Bulgaria ascuns într-un mijloc de transport. Cartea de identitate falsă şi-a procurat-o de la un cetăţean bulgar contra sumei de 1.000 de euro, cu scopul de a ajunge în Belgia.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul turc a fost predat Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.