Obiectivele municipalităţii calafetene pentru 2015

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În urma aprobării de către consiliul local a bugetului pe anul 2015, mai bun comparativ cu anul trecut, cuvântul care descrie cel mai veridic planurile de distribuire a resurselor financiare publice calafetene este „modernizare“. Pe lista investiţiilor propuse de consiliul local şi primărie a fi realizate în decursul anului se găsesc următoarele obiective:

  • Modernizări în zonele aglomerate care nu au fost luate în calcul până la acest moment. Este vorba despre parcările interioare ale blocurilor atât din cartierul Cobuz, cât şi din cartierul Traian;
  • Construirea unei baze sportive în cadrul stadionului municipal Calafat, unde activează echipa de fotbal CS Dunărea. Acest teren multifuncţional va fi realizat prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană. În cadrul acestei baze vor fi incluse activităţi sportive precum volei, baschet, tenis, inclusiv o pistă de alergare menită să îi încurajeze pe tinerii calafeteni să iubească sportul şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod sănătos;
  •  Rezolvarea problemei câinilor comunitari prin aprobarea proiectului tehnic de  amenajare a adăpostului;
  •  Implementarea unui proiect ce urmăreşte crearea unui Centru social pentru bătrâni;
  • Modernizarea falezei Dunării şi a întregii zone Debarcader;
  •  Reactualizarea Planului de Urbanism General prin introducerea de suprafeţe suplimentare în intravilan şi bineînţeles reactualizarea terenurilor de pe teritoriul municipiului Calafat;
  •  Îmbunătăţirea imaginii oraşului şi crearea unei ambianţe publice prin achiziţionarea de mobilier urban, coşuri, bănci, alte elemente, precum şi recondiţionarea locurilor de joacă pentru copii, în special cel de pe bld. T. Vladimirescu, nr. 32, în apropierea Judecătoriei Calafat;
  • Efectuarea reparaţiilor necesare căminului ASTRA, de consolidare, de reabilitare, refuncţionalizare bloc locuinţe S+P+4E în vederea repartizării către solicitanţii de locuinţe sociale.


Grupaj realizat de Claudia Pampu

Sursa:indiscret.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.