Halloween party ideas 2015

Azi noapte, poliţişti din Ciupercenii Noi fiind în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe Şegârceanu Marian, de 44 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară  Ford, pe strada Salcâmului din comuna Ciupercenii Noi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost  testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o  concentraţie  de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În cauză poliţiştii doljeni au întocmit un dosar de cercetare penală.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.