Responsive Ad Slot

Latest

latest

Afgan prins la Calafat după ce a trecut Dunărea cu barca

marți, 21 aprilie 2015

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au prins un afgan, în timp ce încerca să intre ilegal în România, traversând Dunărea cu o barcă de plastic.

În data de 18.04.2015, ora 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul  S.T.P.F.Dolj, au depistat în apropiere de malul românesc al fluviului Dunărea, pe raza localităţii Calafat, o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Acesta a fost condus la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că este cetăţean afgan în vârstă de 25 de ani. Bărbatul a declarat că a plecat din ţara lui în urmă cu aproximativ două săptămâni pe ruta Turcia – Bulgaria şi că a traversat fluviul Dunărea cu o barcă din plastic cu vâsle, dorind să ajungă într-o ţară din vestul Europei. Barca a fost găsită la malul românesc al fluviului Dunărea, în dreptul kilometrului fluvial 790.
SPTF Dolj

Migrantul şi barca au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!