(VIDEO) “Nunţi de poveste”, la Piscu Vechi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan bat ţara în lung şi-n lat  în cadrul emisiunii ,,Nunţi de poveste”  difuzată pe postul de televiziune Prima Tv, în  căutarea celor mai frumoase nunţi româneşti.  Astfel, aceştia au fost prezenţi duminică la întemeierea a două familii de romi din localitatea Piscu Vechi. Peste 300 de persoane au venit să participe sau numai să privească  o nuntă la cort cum numai în poveşti s-a mai văzut. Constantin Enceanu, Niculina Stoican , Liviu Guţă, Camelia-Maria Chivu,  dar şi Ansamblul ,,Rozele Calafatului”  sunt cei care-au întreţinut atmosfera la nunta celor  doi fraţi care şi-au unit destinele  cu femeile iubite, în acelaşi timp.  Nicoleta şi Denis au lăsat  prietenia deoparte pentru o zi   şi au devenit  rivali, încercând  să pună la cale pentru echipa pe care-au reprezentat-o cea mai tare nuntă.


Fiecare prezentator a complotat alături de naşi pentru ca mirii să aibă seara visurilor lor, iar miza este mare, pentru că o singură pereche poate primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie: o săptămâna de miere de cinci stele în Turcia.
Vedetele i-au descusut pe naşi de secretele tinerilor însurăţei, au  luat parte la toate tradiţiile de nuntă şi s-au  implicat în toate momentele importante ale evenimentelor în încercarea de-a fi pe plac juriului .„Fie ca cel mai bun să câştige”, spunea Nicoleta Luciu
„Sunt sigură că vom cuceri atât juriul, cât şi telespectatorii şi le vom oferi mirilor nunţi cu adevărat de poveste”.



Deşi este un gentleman, nici Denis nu s-a lăsat  mai prejos şi a fost hotărât să îi ţină piept Nicoletei: „Poate fi un singur învingător, însă cel mai important este ca lumea să se distreze, să oferim experienţe memorabile, iar cei de acasă să se simtă de parcă au fost ei înşişi parte din petrecere”.  Însă, care  dintre  echipe  a câştigat  puteţi afla numai privind emisiunea din data de 7 aprilie, începând cu ora 20:30 ,unde  juriul format din Ioana Maria Moldovan, care va critica vestimentaţiile alese, şi Dan Fintescu, responsabil cu notele pentru divertisment, vor decide câştigătorii. Alături de  Ioana şi Dan vor fi  şi alte două vedete special invitate, care vor analiza în detaliu meniurile alese şi respectarea tradiţiilor.Câştigătorii fiecărei ediţii vor fi însă aleşi chiar de către telespectatori. Ei vor putea vota nunta preferată în timpul difuzarii emisiunii, prin SMS. După o seară în care distracţia a fost pe primul loc , Denis Ştefan şi Nicoleta Luciu  s-au resimţit retrăgându-se în   Hotelul Amfiteatru din Calafat, unde-au stat până a doua zi .

sursa:editie.ro
0
00

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.