Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Toyota Land Cruiser, care figura ca fiind furat din Rusia. 

În data de 09.05.2015, ora 20.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul rus Mihail D., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Toyota Land Cruiser cu numere de înmatriculare provizorii de Ungaria.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Rusia - Petersburg.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului rus dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 20.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.