Halloween party ideas 2015


Pompierii doljeni au intervenit ieri pentru scoaterea din apă a două persoane înecate. Prima intervenție a fost făcută la Calafat, unde o persoană înecată a fost văzută plutind pe apa Dunării. După ce pompierii au scos cadavrul la mal, polițiștii doljeni au stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, înecat de mai mult timp. Oamenii legii urmează să identifice cadavrul.

A doua intervenție a avut loc în localitatea doljeană Radomir, unde un bărbat de 36 de ani s-a îneccat într-un lac. La fața locului a intervenit echipajul de scanfandri de la ISU Dolj, care a găsit trupul bărbatului în jurul orei 21:00.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul de 36 de ani ar fi încercat să traverseze lacul înotând, iar la jumătatea acestuia s-a înecat.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.