Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean român, de 26 de ani, care a încercat să introducă în ţară un pistol cu aer comprimat fără documente legale.

În data de 13.06.2015, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, cetăţeanul român Constantin O., în vârstă de 26 ani. 

Cu ocazia controlului de frontieră, acesta a declarat lucrătorilor noştri că a achiziţionat din Belgia un pistol cu aer comprimat pe care doreşte să-l introducă în ţară. În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine niciun document care să ateste deţinerea legală a armei şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. 

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pistolului cu aer comprimat marca Duty, calibru 4,5 mm, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.