Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean sirian care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autoritățile bulgare aparținând altei persoane.

Miercuri, 10 iunie, în jurul orei 16:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autovehicul marca Volkswagen, cetățeanul bulgar Rafed B., în vârstă de 35 de ani. Alături de acesta, călătorea ca pasager, o persoană de sex bărbătesc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească, eliberată pe numele Veselin R.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în cartea de identitate. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul sirian Mokdad B., în vârstă de 16 de ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.