Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat, ieri după-amiază, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie pentru apatrizi, eliberat de autoritățile germane, aparținând altei persoane.

În data de 26.07.2015, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, o persoană de sex masculin, care a prezentat pentru control un pașaport pentru apatrizi eliberat de autoritățile germane. Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia aplicată în documentul prezentat pe numele de Mohammad M. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.