Responsive Ad Slot

Latest

latest

Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază, în zona localităţii Basarabi

miercuri, 22 iulie 2015

/ by Calafat News

Un tânăr de 25 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a murit înecat în Dunăre, luni după-amiază. Era la scăldat împreună cu un alt tânăr, însă a fost prins de curenţi. Pompierii l-au scos din apă, medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă fără nici un rezultat.

Luni după-amiază, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi – Transport Naval Calafat, au fost anunţaţi că o persoană s-a înecat în Dunăre, în zona localităţii Basarabi. 

Poliţiştii, împreună cu echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Calafat a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au ajuns la faţa locului, reuşind să recupereze din apă trupul tânărului Alexandru Constantin Pepene, de 25 ani, din comuna Izvoare. Medicii de pe ambulanţa SMURD au demarat manevre de resuscitare, însă după zeci de minute de încercări fără rezultat, n-au mai putut decât să-i declare decesul. 

Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că Alexandru Pepene, angajat ca cioban în zonă, era cu oile la păscut pe malul Dunării, în zona satului Basarabi, împreună cu un alt tânăr, şi au vrut să se răcorească aşa că au intrat la scăldat. Se pare că nu ştia să înoate, fiind prins de curenţi şi tras la fundul apei. Prietenul său a sunat pe 112 anunţând ce s-a petrecut. 

Cadavrul a fost ridicat şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, după cum au precizat reprezentanţii Poliţiei.

sursa:cvlpress.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!