Halloween party ideas 2015


Polițiștii doljeni din cadrul structurilor de Ordine Publică au organizat ieri o acțiune în zona municipiului Calafat și a comunei Ciupercenii Noi, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul forestier.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanții I.T.R.S.V. Râmnicu Vâlcea și Direcţiei Silvice Dolj.
În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 3 fapte de natură penală, precum și 4 abateri de natură contravenţională pentru sancționarea cărora oamenii legii au aplicat amenzi ce depășesc 3 000 lei.

În cadrul controalelor efectuate a fost identificat S. Dorel, de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj care a redus suprafața fondului forestier, Cantonul Silvic nr.6 Ciupercenii Noi, prin amplasarea fără drept a două construcții. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele doljeanului în conformitate cu prevederile Codului Silvic.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.