Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit la acest sfârșit de săptămână, cinci persoane care au încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de documente de călătorie false sau aparținând altor persoane.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Dolj au anunțat că, în data de 01.08.2015, la ora 22.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra în ţară, două persoane care au prezentat pentru control cărți de identitate cu însemnele autorităților grecești. 

Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că documentele prezentate la control sunt false. 
În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățenii sirieni Dahut B. și Jurdjet B., în vârstă de 76 și respectiv 49 de ani. Alte trei persoane de sex masculin au încercat să intre ilegal în țară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin rutier, prezentând la control pașapoarte olandeze care aparțineau altor persoane. 

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor  în cauză, acestea fiind preluate de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.