Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din P.T.F. Calafat au depistat, azi-dimineață, un cetăţean irakian care a prezentat poliţiştilor de frontieră documente de călătorie irakiene falsificate.

Azi-dimineață, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism  marca Mercedes, cetăţeanul bulgar Iliev S., în vârstă de 48 de ani. În  autoturism, călătoreau ca pasageri, două persoane de sex masculin, care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte irakiene cu vize Schengen cu însemnele autorităţilor franceze. 

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că una dintre persoanele care îl însoţeau pe cetăţeanul bulgar nu corespunde cu fotografia din paşaport. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul irakian Basher A., în vârstă de 24 de ani. 

Acesta a declarat că a plecat din Irak în urmă cu o lună şi a ajuns în Turcia unde a obţinut paşaportul irakian cu viza Schengen, contra sumei de 1.500 de dolari. Intenţia lui era aceea de a ajunge în Marea Britanie unde sunt şi alţi membri ai familiei sale.

 Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, aceasta a fost predată Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.