Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat, azi-noapte, un cetăţean polonez care a încercat să introducă în ţară un pistol cu aer comprimat fără documente legale.

Azi-noapte, la ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Nissan Pathfinder, cetăţeanul polonez  G.M., în vârstă de 43 ani. 

Cu ocazia controlului de frontieră acesta a declarat lucrătorilor Poliției de Frontieră Dolj că a achiziţionat din Bulgaria un pistol cu gaz marca Ekol Major  şi 30 de cartuşe calibru 9 mm pe care doreşte să le introducă în ţară, în scopul tranzitării. În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine paşaport european pentru arme de foc  şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. 


Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pe bază de dovadă a pistolului cu gaz marca Ekol Major, calibru 9 mm şi a celor 30 de cartuşe, iar în cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.   

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.