Responsive Ad Slot

Latest

latest

Program de furnizare a apei potabile la Calafat

joi, 20 august 2015

/ by Calafat News

Locuitorii din Calafat vor beneficia de apă potabilă la robinete 6 ore și jumătate pe zi. Din cauza nivelului scăzut al Dunării, Compania de Apă Oltenia află în imposibilitatea de a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în acest municipiu, în regim continuu.

Deoarece sursa de alimentare cu apă brută a Municipiului Calafat este Fluviul Dunărea, ca urmare a scăderii accentuate a nivelului apei, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. se află în imposibilitatea de a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în acest municipiu, în regim continuu.

Prin eforturile S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. s-a găsit ca soluție provizorie, montarea unei stații de pompare plutitoare pe Fluviul Dunărea.
Furnizarea apei potabile, în Municipiul Calafat, începând cu data de 19.08.2015, va fi asigurată în regim de restricţie, astfel :

a)  dimineaţa – între orele 06:00 – 10:00;
b)  după amiaza – între orele 18:30 – 21:00.

Reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, în Municipiul Calafat, în regim continuu va fi asigurată când nivelul Fluviului Dunărea va permite aceasta.

Comunicat - Apă Oltenia
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!