Halloween party ideas 2015


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit un barbat, ascuns pe osia unui camion, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 05.08.2015, in jurul orei 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetatean iranian care transporta, conform documentelor de insotire ale marfii, stafide din Iran pentru Cehia.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit un barbat ascuns sub remorca, asezat pe suportul rotilor de rezerva. 
Persoana in cauza nu avea asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala. La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului romano - bulgar, mijlocul de transport, soferul si migrantul au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.