Halloween party ideas 2015


Trei tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina, ieri, în apropiere de Maglavit. Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive.

Potrivit IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 03.45, pe DN 56 Calafat - Craiova, în afara localității Maglavit, Sorin M., de 24 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism Rover, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă pe partea stângă, ieşind pe câmp. 

 Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a lui Ionuț B., de 28 de ani şi Marian S., de 23 de ani, ambii din comuna Moţăţei, Dolj, pasageri în autoturism. 

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.