Halloween party ideas 2015


Un bărbat din Poiana Mare a fost accidentat grav de un şofer beat. Aseară, în jurul orei 19.45, pe DN 55 A, în localiatea Poiana Mare, C. Adrian, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Calafat către Bechet, pe fondul consumului de alcool, l-a accidentat pe U. Ion, de 50 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă, în aceeaşi direcţie cu autoturismul.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, ulterior fiind trasportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice. Pietonul a fost, de asemenea, testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză, pe numele șoferului, dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.