Halloween party ideas 2015

O patrulă din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Poiana Mare aflată aseară în serviciul de patrulare l-a depistat, pe DJ 553 Ciupercenii Noi-Ciupercenii Vechi, în afara localităţii Ciupercenii Noi, pe B. Dan, de 33 de ani, din Ciupercenii Vechi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice. Polițiștii au întocmit pe numele doljeanului dosar penal pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.