Halloween party ideas 2015

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 10 septembrie a.c., o escortă formată din lucrători de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-a preluat din aeroportul „Henry Coandă” București pe Mădălin Drăgan, de 19 ani, din Calafat, Dolj, extrădat din Paris, Franța.

Acesta a fost internat în Centrul de detenție Craiova, având de executat o pedeapsă de 2 ani în baza sentinței penale emise de Judecătoria Calafat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Cel în cauză figura ca persoană urmărită la nivel național și internațional din 08.06.2015.

sursa:cvlpress.ro
Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.