Halloween party ideas 2015

FOTO: www.bihon.ro
În data de 02.09.2015, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada A.I. Cuza din Calafat, sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus de polițiști la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.