Responsive Ad Slot

Latest

latest

Sirian ascuns pe osia unui camion depistat la frontieră

vineri, 4 septembrie 2015

/ by Calafat News

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetăţean sirian, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

În data de 03.09.2015, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Ford, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto din Turcia pentru Germania. 

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit ascunsă sub remorcă, pe şasiul acesteia, o persoană de sex masculin. 

În urma verificărilor efectuate împreună cu partea bulgară s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Omar M., în vârstă de 25 de ani. La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe şasiul mijlocului de transport. 

Conform  protocolului comun româno – bulgar, mijlocul de transport, şoferul şi migrantul au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!