Femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în baza mandatului emis joi seară de judecătorii Tribunalului Dolj. Inculpata a contestat hotărârea, contestaţia ei urmând să se judece săptămâna viitoare la Curtea de Apel Craiova.

Judecătorii Tribunalului Dolj au admis, joi seară, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi au dispus arestarea preventivă a Vasilicăi Vîrban, femeia de 64 de ani din Calafat suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatei VÎRBAN VASILICA, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8.10.2015 şi până la data de 6.11.2015 inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpata VÎRBAN VASILICA. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 8.10.2015”. Imediat după pronunţare, inculpata a formulat contestaţie, care se va judec săptămâna viitoare, la Curtea de Apel Craiova.

Reamintim că femeia a fost reţinută pentru 24 de ore joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, fiind suspectată că şi-a omorât bărbatul în bătaie. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în noaptea de luni spre marţi, Vasilica Vîrban a solicitat o ambulanţă la domiciliul său din municipiul Calafat, susţinând că soţul său, Mihai Sergiu Vărban, de 69 de ani, s-a întors bătut de la cârciumă. Medicii l-au găsit mort când au ajuns şi bătut rău, stabilindu-se că avea multiple fracturi costale şi unui traumatism de coloană vertebrală. Anchetatorii au luat-o la întrebări pe soţia bărbatului, care a susţinut sus şi tare că acesta s-a întors bătut acasă, însă potrivit anchetatorilor, leziunile suferite de bărbat nu îi permiteau acestuia să se deplaseze.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.