Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean grec care a încercat să introducă în ţară o armă neletală fără documente legale.

În data de 02.11.2015, ora 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, cetăţeanul grec Amet C., în vârstă de 60 de ani. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra sa o armă cu ţeava lungă, marca Gamo CF - 30, calibrul 4,5 mm, pe care dorea să o introducă în ţară. 

În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine documente care să ateste deţinerea legală a armei şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. 

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea armei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.   

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.