Halloween party ideas 2015

În noaptea de 03/04.11.2015, în jurul orei 01:45, lucrători din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Poiana Mare l-au depistat pe, D.N. 55A - în localitatea Poiana Mare, pe S.OVIDIU, 42 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice.

Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.