Halloween party ideas 2015

În data de 05.11.2015, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizați de către P.NICULAE, din comuna Cetate, Dolj cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în imobilul său și au sustras mai multe bunuri, producând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate polițiștii Secţiei 9 Poliție Rurală Cetate au identificat autorul furtului, stabilind că se numește C. MĂDĂLIN, de 18 ani, din localitate. Astfel, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 05/06.11.2015, a pătruns prin efracție în locuinţa părții vătămate de unde a sustras mai multe electronice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea intregii activități infracționale.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.