Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au depistat, duminică, un autoturism marca Audi A6, care fusese declarat de autorităţile din Germania ca fiind furat, în aceeaşi zi. Maşina a fost reţinută la sediul PTF Calafat până la lămurirea situaţiei.

Conform reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, duminică după-amiază, în jurul orei 16.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Dimitrov K., în vârstă de 51 ani, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului de frontieră şi în urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Germania în data de 13.12.2015.

Luat la întrebări, cetăţeanul bulgar a declarat că nu are cunoştinţă despre cele constatate, el împrumutând autoturismul pentru această deplasare de la un conaţional. Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, în valoare de 11.500 de lei, la sediul S.T.P.F.

Calafat, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, după cum au precizat reprezentanţii unităţii.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.