Halloween party ideas 2015


Şapte şoferi din judeţul Dolj au simţit pe pielea lor că alcoolul şi volanul au singur rezultat: permisul suspendat. Unul dintre ei avea o alcoolemie de peste 1 la mie.

Sancţiunile în judeţul Dolj au curs pe bandă rulantă în perioada 24-27 decembrie. Şoferii prinşi de oamenii legii în off-side au rămas fără permisul de conducere.

Un bărbat de 58 de ani din localitatea Rast a fost prins la volanului autoturismului ameţit bine. „În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Şapte conducători auto au fost prinşi băuţi la volan în perioada 24-27 decembrie.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.